Aanbod fietsen

Pegasus fietsen

Duitse degelijkheid gecombineerd met een scherpe prijs. En veel fietscomfort en fietsplezier. Dát is Pegasus. Bekijk de actuele modellen op deze website. En kom kijken in onze showroom in Nunspeet.

Zoeken

Pegasus elektrische fiets

Pegasus levert zowel stadsfietsen, sportieve fietsen als e-bikes. Vooral de elektrische fietsen zijn in trek bij onze klanten. Je kunt kiezen uit tal van modellen, kleuren en technieken. Van stadsfiets tot power e-bike. Alle fietsen hebben een Bosch Active Line Plus, een Bosch Performance of een Bosch performance CX middenmotor. Een aantal e-bikes is leverbaar met de Gates Belt Drive. Dit is een met carbon versterkte riemaandrijving. Deze gaat langer mee dan een ketting, is stil en heeft minder houdhoud nodig. En met dezelfde kracht fiets je harder.

Pegasus, al 35 marktleider in Duitsland
Als je een nieuwe fiets wilt, denk je misschien niet zo snel aan Pegasus. Toch is dit merk al meer dan 35 jaar marktleider in Duitsland. Pegasus gaat voor kwaliteit en innovatie. Door slimme samenwerkingen zorgt de fabrikant voor scherpe prijzen. Pegasus bekijkt continu hoe ze de designs beter, slimmer en comfortabeler kunnen maken. Of het nu gaat om een e-bike, een stadsfiets of een sportieve fiets.

457