Aanbod fietsen

Scott fietsen

Begin je net met mountainbiken? Of ben je een gevorderde MBT-er? Scott heeft een geschikte fiets voor iedereen: recreant of sporter. Scott heeft ook betrouwbare e-bikes voor het woon-werkverkeer. Bekijk de actuele modellen op deze website. En kom kijken in onze showroom in Nunspeet.

Zoeken

Scott mountainbikes en Scott e-bikes

Scott is vooral bekend om de racefietsen en de mountainbikes. Ook maakt de Zwitserse fabrikant hybridefietsen en elektrische stadsfietsen. Je herkent deze aan de term Sub in de modelnaam. Alle elektrische mountainbikes van Scott zijn full suspension en dus geschikt voor de zwaarste parcours.

Innovatief in fietsen
Scott is van oorsprong een Amerikaans merk dat bestaat sinds 1958. Het bedrijf is innovatief in de ontwikkeling van racefietsen en mountainbikes. Zo introduceerde Scott in 1989 als eerste de aerodynamische handlebar. Greg Lemond won ermee in 1989 de Tour de France. Vanaf 1991 produceerde Scott zelf schokdempers: Unishock.

In 1995 verscheen de Endorphin, Scotts eerste mountainbike met een carbon frame. In 2003 presenteerde Scott een full-suspension bike met verstelbare schokdempers. Sinds 2011 maakt Scott ook e-bikes. Scott is nu in Zwitserse handen.

460