Vragen? Bel 0341 - 258 520

Aanbod fietsen

Elektrische Mountainbikes

Steeds meer sportievelingen kiezen voor een elektrische mountainbike. De elektrische motor stel je nauwkeurig in op jouw wensen. Handig als je tochten met anderen afwisselt met tochten waarbij je graag op eigen kracht een terrein bedwingt. Een elektrische mountainbike is ook geweldig voor in de bergen. Kortom, je ziet en geniet nóg meer. Samen of in je eentje. Kies uit de merken Cube, Scott en Specialized. Je vindt ze bij Fietsspecialist Jacob Bonenberg in Nunspeet.

Zoeken

Verbeter je conditie

Wist je dat een elektrische mountainbike ideaal is om je conditie verder te verbeteren? Op een e-MBT kun je dezelfde kracht op de pedalen uitoefenen, maar dan met hogere snelheid. Daardoor train je jouw spieren intensief. Op een elektrische mountainbike kan je ook fietsen zónder moto.

Kom kijken én proberen in onze winkel

Een mountainbike moet je vooral met eigen ogen zien en ervaren. Dat kan, in onze winkel in Nunspeet. Je parkeert bij ons gratis voor de deur. Neem gerust je tijd, en vraag ons wat je wilt weten. We helpen graag.
 

Mét de service van Jacob Bonenberg
Een goede elektrische mountainbike is één ding, maar je wilt ook goede service. Van een vakman die jou de meest geschikte fiets adviseert. En jouw fiets in topconditie houdt, voor jarenlang probleemloos fietsplezier. Koop je mountainbike daarom bij Fietsspecialist Jacob Bonenberg. Al 30 jaar dé fietsspecialist in Nunspeet.

451