Vragen? Bel 0341 - 258 520

Over Fietsspecialist Jacob Bonenberg

Een fiets kopen is heel persoonlijk. Zit-ie lekker? Neem ik 8, 12 of 24 versnellingen? Dikke of dunnere banden? Mét of zonder motor? Puur recreatief of sportief? En dan natuurlijk de maat en de kleur. Zóveel om rekening mee te houden. Fietsspecialist Jacob Bonenberg helpt je met kiezen. Dat doen we door goed te luisteren, de tijd te nemen en samen de opties bij langs te gaan. Fietsspecialist Jacob Bonenberg is al sinds 1992 het vertrouwde adres in Nunspeet en verre omgeving.

Neem je tijd en vraag gerust

Jacob Bonenberg is dé fietsspecialist in Nunspeet voor iedereen die veilig en plezierig wil fietsen. Recreatief, op een elektrische fiets. Sportief, op een mountainbike of racefiets. Of praktisch om van A naar B te komen, op een stadsfiets. Samen vinden we de fiets die past bij jouw lijf, smaak en ambities. Neem je tijd. En vraag ons wat je wilt weten. We helpen graag, als fietsliefhebbers.

Je kunt altijd bellen en langskomen
Heb je je keuze gemaakt? Dan maken we je fiets in onze werkplaats voor je klaar. We smeren de draaiende delen en stellen de remmen en versnellingen. We spannen de ketting en controleren de bouten, moeren en wielen. Als je wilt, krijg je een leenfiets mee. We bellen je op tijd als de fiets voor je klaarstaat. Ook dan nemen we de tijd voor je. We leggen alles uit. En als dat nodig is, verstellen we nog een tikkeltje. Totdat je perfect zit en soepel wegrijdt. En weet dat je altijd kan bellen of langskomen.

Shimano Service Center

Fietsspecialist Jacob Bonenberg is een Shimano Service Center. Onze monteurs zijn opgeleid door Shimano zelf. We hebben dus alle kennis van de diverse Shimano-producten en bieden technische service en garantie. Ook hebben we een ruim assortiment aan originele Shimano-onderdelen op voorraad.

187