Vragen? Bel 0341 - 258 520

Onze fietsshowroom

Onze fietsshowroom in Nunspeet

Fietsen kijken? Kom langs in onze fietsshowroom in Nunspeet. Hier vind je de nieuwste modellen van kwaliteitsmerken. Zoals de vertrouwde merken Gazelle, Sparta en Cortina. Het Duitse kwaliteitsmerk Pegasus. En de sportmerken Cube en Scott. Onze neusjes van de zalm zijn Riese & Müller en Specialized Turbo. Ook verkopen we Hercules-vouwfietsen.

Kijk rustig rond, maak een ritje

Een nieuwe fiets zoek je niet eventjes uit. Dat begrijpen wij heel goed. Kijk daarom rustig rond en voel je tot niets verplicht. En stel gerust je vragen. We adviseren je natuurlijk graag. Waar ga je de fiets voor gebruiken? Welke eisen heb je? Hoe wil je bijvoorbeeld zitten? Hoeveel versnellingen? Hoe belangrijk is het gewicht? Afijn, we hebben best wat vragen voor je. Als je wilt, maak je een proefritje. Dan krijg je er pas echt een gevoel bij. Denk vooral rustig na en kies zorgvuldig.

Ook accessoires en onderhoudsmiddelen
In onze showroom vind je ook accessoires voor je fiets. Van fietsonderdelen tot smeermiddelen. En van regenpakken tot fietstassen van merken als Basil, Agu (100% waterdicht!), Fastrider en Gazelle.

Welkom in onze showroom!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00-18:00
Woensdag: 9:00-18:00
Donderdag: 9:00-18:00
Vrijdag: 9:00-18:00
Zaterdag: 9:00-17:00
189