Vragen? Bel 0341 - 258 520

Aanbod fietsen

Riese & Müller e-bikes

Ga je graag voor het allerbeste? Ontdek de fietsen van het Duitse merk Riese & Müller. Hoogwaardige fietsen voor veeleisende mensen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en een bijzondere uitstraling. Bekijk de actuele modellen op deze website. En kom kijken in onze showroom in Nunspeet.

Zoeken

Voor iedereen de juiste e-bike

Een fiets voor iedereen. Vanuit die filosofie ontwikkelt Riese & Müller specifieke e-bikes voor mensen met verschillende wensen. Forenzen, gezinnen, fietsreizigers, sportievelingen en iedereen die graag fietst. Sommige modellen hebben RX Connect. Dit is een vooruitstrevende technologie die intelligente hardware en digitale services combineert. Dankzij automatische software-updates ben je altijd up-to-date. Alle e-bikes van Riese & Müller hebben een Bosch-aandrijfsysteem.

Riese & Müller
Markus Riese en Heiko Müller leerden elkaar kennen tijdens hun studie werktuigbouwkunde aan de TU Darmstadt. In hun vrije tijd richtten ze zich op het ombouwen en verbeteren van fietsen. Dit deden ze aan de hand van eigen ontwerpen en ideeën. In 1992 ontwikkelden ze de ongekend comfortabele vouwfiets Birdy. Het concept ‘verend fietsen’ was geboren. Het betekent de start van het bedrijf Riese & Müller. Sindsdien ontwikkelde het bedrijf talrijke innovatieve fietsconcepten.

458