Vragen? Bel 0341 - 258 520

Aanbod fietsen

Sparta fietsen

Overweeg je een Sparta-fiets te kopen? Slimme keuze! Een Sparta-fiets is betrouwbaar en ziet er goed uit. De laatste jaren legt Sparta zich vooral toe op de ontwikkeling van krachtige en mooie e-bikes. Bekijk de actuele modellen op deze website. En kom kijken in onze showroom in Nunspeet.

Zoeken

Sparta e-bike (elektrische fiets)

Sparta heeft verschillende typen e-bikes. Van de ‘gewone’ elektrische fiets (tot 25 km/u) tot de Speed Pedelec. Dat is een speedbike die tot 45 km/u gaat. Helm op en gáán. De nieuwste ontwikkeling is de Smart e-bike: een elektrische fiets met dezelfde internettechnologie aan boord als je smartphone. Zoals gps/gsm-verbinding: voor navigatie en informatie over afgelegde routes. Via de app houd je je prestaties bij: je verbande calorieën en de uitgespaarde CO2-uitstoot. Met de Track & Trace-module vind je je fiets altijd terug. Je krijgt een melding als je fiets onderhoud nodig heeft.

Een echt Nederlands fietsmerk, anno 1917
Sparta is een écht Nederlands fietsmerk. Het werd in 1917 opgericht door de heren Schakel, Verbeek en Krijgsman. Die laatste trok zich een jaar later alweer terug. Aanvankelijk was het een groothandel in fietsen en fietsonderdelen. De firma kocht de merken Sparta, Romein en Vaandel van A. Reuvers uit Nijmegen. Vermoedelijk begonnen Verbeek & Schakel in 1919 met de productie van eigen fietsen.

Voorjaar 1931 bracht Sparta een ‘lichtmotorrijwiel’ op de markt: een fiets met een hulpmotor op benzine. Uiteindelijk werd Sparta de grootste motorfietsfabrikant van Nederland. Sinds eind jaren zestig maakt Sparta weer fietsen. In de jaren negentig is Sparta de eerste in Nederland met een elektrische fiets. Tegenwoordig richt Sparta zich sterk op e-bikes, met diverse design en systemen.

Mét de service van Jacob Bonenberg
Een goede fiets is één ding, maar je wilt ook goede service. Van een vakman die jou de meest geschikte fiets adviseert. En jouw fiets in topconditie houdt, voor jarenlang probleemloos fietsplezier. Koop je Sparta-fiets daarom bij Fietsspecialist Jacob Bonenberg. Al 30 jaar dé fietsspecialist in Nunspeet.

455