Vragen? Bel 0341 - 258 520

Aanbod fietsen

Specialized Turbo e-bikes

Droom je van een e-bike die zó goed rijdt, dat je nooit meer anders wilt? Probeer dan zeker eens een Specialized Turbo e-bike. Ze zijn er voor zowel stadsfietsers en recreatieve fietsers als heavy duty mountainbikers. Bekijk de actuele modellen op deze website. En kom kijken in onze showroom in Nunspeet.

Zoeken

Specialized Turbo e-bikes

De e-bikes van Specialized zijn de absolute top. Je hebt keuze uit diverse lijnen. Zoals de Turbo Vado en de Turbo Como: stijlvolle en sportieve fietsen voor stedelijke omgevingen en ontspannen fietstochten. De Turbo Creo is een e-racefiets. Ga je voor een heavy-duty mountainbike? Kies dan voor een Turbo Levo of Turbo Kenevo. Fantastische fietsen met een ongeëvenaarde combinatie van rijkwaliteit, bruikbaar vermogen en innovaties. Zoals de bekroonde pedal-assist technologie.

Specialized: voor fietsers, door fietsers
Het Amerikaanse bedrijf Specialized werd in 1974 opgericht door Mike Sinyard. In 1981 bracht de fabrikant de Stumpjumper op de markt. Dit was de allereerste mountainbike voor het grote publiek. Het bedrijf springt tijdig in op vragen vanuit de markt en ontwikkelt continu. In 2009 ontwikkelde het bedrijf zijn eerste elektrische fiets. Dat mondde uit in de lijn van Specialized Turbo e-bikes.

459