Vragen? Bel 0341 - 258 520

Aanbod fietsen

Cortina fietsen

Een Cortina-fiets is stoer, sterk en betrouwbaar. Of je nu kiest voor een e-bike, een stadsfiets, een transportfiets of een sportieve fiets. Bekijk de actuele Cortina-modellen op deze website. En kom kijken in onze showroom in Nunspeet.

Zoeken

Cortina: oerdegelijk en robuust

Cortina is trendsettend, al sinds de start in 2006. Het merk gaat terug naar de basis met zijn oerdegelijke en robuuste stadsfietsen. Zoals de welbekende Cortina transportfiets. Inmiddels is de eigenzinnige en toch tijdloze Cortina-fiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Nederland.

Cortina e-bikes (elektrische fietsen)
Steeds meer Cortina-fietsen zijn een e-bike. Met een voorwielmotor of een middenmotor. En met een krachtige accu waarmee je een behoorlijk eind heerlijk comfortabel fietst. Door de stad, maar trek ook gerust de natuur in met je elektrische Cortina.

Mét de service van Jacob Bonenberg
Een goede fiets is één ding, maar je wilt ook goede service. Van een vakman die jou de meest geschikte fiets adviseert. En jouw fiets in topconditie houdt, voor jarenlang probleemloos fietsplezier. Koop je Cortina-fiets daarom bij Fietsspecialist Jacob Bonenberg. Al 30 jaar dé fietsspecialist in Nunspeet.

456